Potrebno je (za jednu osobu)
1 skuša
maslinovo ulje
morska so
ruzmarin
peršun
beli luk
limun
krompir
bilitva ili brokoli
Očisćenu skušu posoliti, poprskati limunovim sokom, posuti ruzmarinom i zamotati u foliju. Peći u pećnici 15-tak min na 200 stepeni. Pripremiti marinadu sa maslinovim uljem, belim lukom i peršunom. Zatim otvoriti foliju preliti preko ribe marinadu i nastaviti sa pečenjem jos pola sata ili sve dok riba ne bude gotova.
Skuvati krompir i blitvu. Na maslinovom ulju kratko prodinstati beli luk, dodati krompir i blitvu, sve zajedno dinstati jos 5 min i služiti uz ribu. Ja sam u mom sluzaju koristila brokoli i zaista je divno.
1 skuša
maslinovo ulje
morska so
ruzmarin
peršun
beli luk
limun
krompir
bilitva ili brokoli
Očisćenu skušu posoliti, poprskati limunovim sokom, posuti ruzmarinom i zamotati u foliju. Peći u pećnici 15-tak min na 200 stepeni. Pripremiti marinadu sa maslinovim uljem, belim lukom i peršunom. Zatim otvoriti foliju preliti preko ribe marinadu i nastaviti sa pečenjem jos pola sata ili sve dok riba ne bude gotova.
Skuvati krompir i blitvu. Na maslinovom ulju kratko prodinstati beli luk, dodati krompir i blitvu, sve zajedno dinstati jos 5 min i služiti uz ribu. Ja sam u mom sluzaju koristila brokoli i zaista je divno.
0 comments:
Post a Comment